La finalitat d’aquest servei és fomentar l’autonomia personal i social de les persones que hi viuen així com potenciar la integració, la normalització i l’oci personal mitjançant l’ús i la participació en els serveis comunitaris.

 

Els usuaris que utilitzen aquest servei ho fan per diferents motius: falta de familiars directes, pares molt grans o malalts, o incapacitat de la família per atendre el seu fill/a.

 

La llar-residència presta un servei equivalent al que ofereix la pròpia llar i en ella hi conviuen persones amb diferents graus de discapacitat i amb la condició indispensable de ser usuaris del CO o el CET de l’entitat.

 

L’equip professional està format per un director tècnic i educadors/es que treballen en torns diürns, nocturns i de cap de setmana

Horari

Aquest servei és de 365 dies l’any, en els dies laborables l’atenció es dóna durant les hores que no està obert el CO i CET (de 18,00 de la tarda a 09,00 del matí) i durant els caps de setmana i festius donem atenció les 24 hores al dia.

Servei de respir o d'urgència

La llar també disposa de places de respir en caps de setmana i festius. Els usuaris dels nostres serveis poden utilitzar el servei residencial puntualment en casos d’urgència familiar i també amb caràcter temporal per alliberar i reduir l’estrés familiar.

Llar “Francesc Riumalló”

Llar-Residència de 9 places

En funcionament des de 1994.

 

Francesc Riumalló, 10 baixos17401 Arbúcies (Girona)
Tel. 690 74 29 43

llars_riumallo

Llar “La Farga”

Llar-Residència de 12 places
En funcionament des de juliol
de 2010.

 

La Farga, 7, 1r pis
17401 Arbúcies (Girona)
Tel. 972 86 16 28

llars_farga
Skip to content