Els Talents del TOM

Juliol 2019

El passat 13 de juliol va tenir lloc la transmissió en directe del programa “ELS TALENTS DEL TOM” adaptació del programa Got Talent d’origen britànic. Es tracta d’un programa de televisió en el qual els participants realitzen exhibicions dels seus talents. Cada concursant ho va donar tot per poder ser el guanyador!! Vam gaudir de números de ball, màgia… i molt més. El nostre jurat va ser qui va puntuar cada exhibició junt amb la col·laboració del nostre públic.

Petit Príncep a les escoles

Maig 2019

Aquesta primavera, els Centre Ocupacional va representar EL PETIT PRÍNCEP davant tots els nens i nenes de les escoles d’Arbúcies, obra estrenada a l’estiu de 2018.

El Petit Príncep

Juliol 2018

El passat 14 de juliol “Divendres Teatre” va atrevir-se a fer el musical “EL PETIT PRÍNCEP”. Una obra amb text i a sobre un text molt conegut per bona part del públic. Això va suposar canviar el nostre format habitual.

Perquè el Petit Príncep? Els nois i noies del centre ocupacional el van anar a veure i els va agradar molt i, com que aquest any fa 75 anys de la publicació del llibre, quina manera millor de recordar-lo que dedicar-li la nostra obra de teatral.

A més a més el seu missatge ens identifica plenament. “Només hi veiem amb el cor, l’essencial és invisible als ulls”

Un món nou

Juliol 2017

El passat 15 de juliol la companyia “Divendres Teatre” ens sorprèn un cop més amb el seu últim espectacle “UN MÓN NOU” on representen la idea de la creació d’un nou món. Aquesta obra ha estat creada gràcies a les aportacions de tots els seus actors, els quals han tingut l’oportunitat de dir, expressar o fer una pinzellada de la seva manera de veure i viure la vida, i junts han creat aquest nou món ple de grans valors, el món que tots somniem i que estar a l’abast de les nostres mans d’aconseguir-lo.

 

Curtmetratge "Somnis"

Juliol 2016

El dissabte dia 16 de juliol dins la 3a Gala de Divendres Teatre es va presentar el nou curtmetratge titulat “Somnis”. Un gravació que parla dels somnis, perquè ens agrada somniar, i a qui no?

Parlem d’aquell somni conscient, buscat, desitjat… aquell que encara que fos per uns instants voldríem que es fes realitat.

Nosaltres encara que fos per un dia, els vam fer possible.

És música

Juliol 2015

Un recorregut per a la història de la música des de l’obertura del nostre taller als anys 60 fins a l’actualitat. Es van recordar cançons que van marcar una època i vam ser protagonitzades pels nostres grans artistes.

Sala d’espera

Juliol 2014

Corren temps difícils: crisis, retallades impossibles a tot arreu, a l’educació, a la sanitat…

Malgrat això en els moments de dificultat i adversitat sempre hi ha hagut espai per a la superació, l’esforç i sobretot la creativitat i…  per que no? també per a l’ humor.

Sala d’espera és una obra que s’enriu d’una situació a vegades desagradable com és anar al metge!!!

Somnis de poetes

Juliol 2013

Tots tenim un somni, un somni que ens és propi i de ningú més, que  a vegades compartim i altres no, i que sempre idealitzem amb l’esperança de que algun dia es faci realitat, però que mantenim ben arrapat per que no se’ns escapi, perquè l’última cosa que podem perdre són els nostres somnis.

El 2013 vam compartir amb el públic una obra inspirada en els somnis dels nois i noies del CO.

10 anys de Divendres Teatre, “Els millors moments”

Juliol 2012

El 2012 vam complim 10 anys del taller setmanal de teatre i vam voler-ho celebrar presentant un espectacle-recull dels millors moments d’aquests 10 anys, rememorant algunes escenes representatives de tots els espectacles que hem produït. També es va visionar el Lip Dub de l’Associació.

A l’estrena del 21 de juliol a la Llar de Jubilats d’Arbúcies ens van acompanyar familiars i amics, essent la trobada més multitudinària fins al moment.

10 anys divendres teatre 2.002-2.012
tomric11

Tomric

Juliol 2011

Adaptació de l’obra original “GARRICK” de la companyia Tricicle. Un conjunt de gags còmics entorn al riure i el sentit de l’humor presentada el 23 de juliol.

Curtmetratge "Observador PTRJ"

Juliol 2010

Observador PTRJ és un curtmetratge de temàtica còmica, editat el juliol de 2010 i gravat amb una lent òptica poc habitual, anomenada“Ull de peix”, els resultats del qual dóna una imatge  curiosa i molt diferent  a la qual estem acostumats.

observ10
CAPÍTOL 308

Capítol 308

Juliol 2009

L’obra protagonista d’aquest any va ser Capítol 308 que girava entorn al món de la televisió i la publicitat amb una mirada còmica i plena d’humor, la qual vam presentar al públic el 19 de juliol.

 

Curiositats de colors

Juliol 2008

Durant l’any 2008 vam treballar en una adaptació de la sèrie televisiva de “Colors en Sèrie” del canal 33, un muntatge que combinava  el visionat en pantalla i la interpretació que els actors feien de cada color.

vlcsnap-9345049
bn6

Vídeo clip “Entre el blanc i el negre”

Juliol 2007

Al llarg del 2007 vam treballar en  la gravació d’un vídeo clip protagonitzat per tots els usuaris de CO amb l’objectiu de presentar-nos al concurs nacional de curtmetratges del festival d’Alacant, en el qual  vam ser seleccionats i escollits finalistes.

 

GUARDONS:

2007 – Finalistes al IV festival Nacional de Curtmetratges d’Alacant “Súbate al Corto”.

Curtmetratge "Tapes"

Juliol 2007

Gràcies a la subvenció rebuda per la fundació caixa Sabadell vam poder engegar un segon projecte de gravació d’un curtmetratge. GUARDONS:

 

2007 – Finalistes al IV festival Nacional de Curtmetratges d’Alacant “Súbate al Corto”. I 1r. premi del públic.

2009 – Primer premi RETINES, concurs de curtmetratges i projectes audiovisuals organitzat pel col·legi d’Educadors/es Socials de Catalunya (CEESC).

tapes7
idees comunes

Idees comunes

Juliol 2006

Amb 3 anys de bagatge i després de consolidar l’activitat com a eina terapèutica important per a nosaltres, el 8 de juliol de 2006 vam presentar  al públic el nostre tercer projecte, al mateix temps que presentàvem oficialment el logo que ens identifica com a grup de teatre.

Curtmetratge “Diferents?”

Novembre 2005

Després de la bona experiència que representava per nosaltres l’activitat de teatre vam proposar-nos un nou repte emmarcat dins les activitats de Centre Ocupacional:  filmar un curtmetratge. GUARDONS:

 

2005 – Finalistes al festival de curtmetratges de Cassà de la Selva.

2005 – Finalistes al III festival Nacional de Curtmetratges  d’Alacant “Súbate al Corto”.

2006 – 3r. Premi al festival de curtmetratges a la platja de Blanes “Crit d’art”.

2006 – 1r Premi al festival de Cinema de Girona, en la categoria

DIFERENTS
vlcsnap-7659232

Un món de colors

Juliol 2005

El 9 de juliol de 2005 vam presentar un espectacle sensiblement diferent a l’obra anterior, si cap més vistós i impactant, un muntatge bàsicament visual i carregat de simbolisme, composat per diferents escenes curtes, de bellesa plàstic i on l’expressió corporal i  la música n’eren la base.

Tom Hotel

Juliol 2003

L’any 2003 vam introduir l’experiència de teatre dins el programa d’activitats del Centre Ocupacional. I després d’un any de treball, el 12 de juliol de 2003 es va presentar l’espectacle titulat TOM HOTEL, inspirat en El Tricicle i adaptat per l’equip de monitors de l’activitat.

vlcsnap-9372938
Skip to content